Tue LRK:n toimintaa!

Länsi-Rajan Konkarit ry (LRK) toimii vapaaehtoisvoimin, ja kaikenlainen apu on aina tarpeen. Lahjoita, sponsoroi tai tuo vaikka työpanostasi seuran hyväksi! LRK Tornio tekee mielellään yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.

Lahjoita

Lahjoittamalla tuet Länsi-Rajan Konkarit ry:n toimintaa lasten ja nuorten urheilun hyväksi sekä edustusjääpalloa.

Länsi-Rajan Konkarit ry:n tilinumero on FI8754750020181165

Alla muutamia esimerkkejä lahjoitusten kohteista.

Junioritoiminnan kehittäminen – LRK Torniolla on olemassa jo valmiiksi toimiva juniorityö P15, P13 ja P11 ikäluokissa. Haluamme lisää ikäluokkia toimintaamme sekä mahdollinen tyttöjääpallon käynnistäminen

Edustusjääpallo – LRK Tornio edustusjoukkue pelaa kaudella 2018-2019 Suomen pääsarjassa Bandyliigassa. Tarkoituksemme on luoda vankka ja jatkuva toiminta Torniossa edustusjääpallossa.

Koululaisjääpallo – Tarkoituksemme on saada alueellamme toimimaan yhteistyössä Tornion ala-asteiden kanssa perinteinen Rajaliiga. Se on Torniolaisen jääpallon perusta pitkään jatkuneeseen menestykseen ja sille haluamme jatkoa.

Sponsoroi

Sponsoroimalla avitat suuresti jääpallon harrastamista ja vähennät jatkuvasti kasvavaa taloudellista painetta. Mahdollisuuksia on rajattomasti yrityksesi näkyvyyden parantamisessa.

Tarjoa osaamistasi

Sinulla on erikoisosaamista ja LRK Torniolla jatkuva halu oppia uutta! Olitpa sitten jo oman alasi ammattilainen tai käytännön kokemusta tarvitseva opiskelija, ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa osaamistasi.

Tue LRK:n toimintaa (pdf)

Yhteydenotot:

Kari Perkaus

Mobile: +358405146782